NaslovnicaVijestiOvo su dva igrača Uniteda koja se nisu osobno pozdravila sa Solskjaerom...

Ovo su dva igrača Uniteda koja se nisu osobno pozdravila sa Solskjaerom nakon njegovog otkaza!

Otkriveno je da se dvojica igrača Manchester Uniteda nisu osobno pozdravili sa Oleom Gunnarom Solskjaerom nakon njegove smjene sa mjesta menadžera, prenosi Daily Star.

Ovo su dva igrača

Ni Paul Pogba ni Edinson Cavani nisu bili u Carringtonu zbog ozljeda, dok se Solskjaer opraštao od igrača i osoblja.

Pogba se ozlijedio dok je trenirao s Francuskom tijekom posljednje međunarodne stanke, a Manchester Evening News izvještava da bi mogao biti izvan terena do tri mjeseca.

Ovaj 28-godišnjak trenutno nastavlja rehabilitaciju u Dubaiju, što znači da je propustio priliku da se osobno oprosti od Solskjaera.

U međuvremenu, Cavani se također trenutno oporavlja nakon Unitedovog remija na gostovanju kod Atalante (2-2) u Ligi prvaka.

Činilo se da nije bilo ljutnje nakon što je Solskjaer dobio otkaz, budući da je klub objavio emotivni video intervju sa Norvežaninom. Na službenoj web stranici je također prikazano mnoštvo počasti prošlih i sadašnjih igrača.

No, pozornost se okreće na budućnost, a Michael Carrick će biti nestrpljiv da počne kao novi privremeni trener Uniteda. Prvu utakmicu igraju rotiv Villarreala u utorak navečer.

Klub je jutros u priopćenju otkrio da će privremeni menadžer biti imenovan do kraja sezone.

Mnoštvo velikih imena povezano je s stalnim preuzimanjem te uloge, a među njima su: Mauricio Pochettino, Zinedine Zidane, Erik ten Haag i Brendan Rodgers.

Antonio Conte je također navodno bio voljan razmotriti mogućnost razgovora s Unitedom prije nego što je postao novi glavni trener Tottenhama.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!