NaslovnicaVijestiOvo su igrači koje je Chelsea ponudio Sevilli kao dio transfera za...

Ovo su igrači koje je Chelsea ponudio Sevilli kao dio transfera za Julesa Koundea!

Chelsea je blizu finaliziranja dogovora za braniča Seville Julesa Koundea, a andaluzijski klub razmatra brojne igrače koji su im ponuđeni u razmjeni.

Vijest o zainteresiranosti Plavaca za Koundea objavljena je u utorak, nakon što je klub odlučio pojačati svoje obrambene pozicije usred sumnji u dugoročnu budućnost Andreasa Christensena, Antonija Rudigera i Kurta Zoume.

Navodi se da bi Zouma mogoa krenuti na drugu stranu, nakon što je započeo samo osam utakmica prošle sezone – dok su Christensen i Rudiger ostavili bolji utisak pod vodstvom Thomasa Tuchela. Oni imaju samo 12 mjeseci ugovora unatoč želji njemačkog trenera da ih veže sa novim.

Međutim, Zouma nije jedini igrač koji je ponuđen Sevilli, s mnoštvom dostupnih opcija u slučaju da španjolski klub bude zainteresiran.

Davide Zappacosta, Tiemoue Bakayoko, Matt Miazga i Kenedy su samo nekih od igrača koji su dostupni za transfer na Stamford Bridgeu.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!