NaslovnicaVijestiOvo su igrači koji bi mogli napustiti Manchester City zbog zabrane igranja...

Ovo su igrači koji bi mogli napustiti Manchester City zbog zabrane igranja u Ligi prvaka!

Vijest da će Man Cityju biti zabranjen nastup u Ligi prvaka pokrenut će mnoga pitanja u narednih nekoliko mjeseci, pa će biti fascinantno vidjeti kako će se to završiti.

Ovo su igrači

Teoretski bi to mogli pretvoriti u pozitivno i iskoristiti smanjeni raspored u svoju korist i dominirati na domaćem terenu, no pitate se je li to dovoljno za igrače svjetske klase ovih dana.

Uvijek čujemo kako im je potrebno da igraju u najelitnijoj europskoj konkurenciji, a većina je već postigla sve u domaćem smislu.

Kao rezultat toga, City će se možda morati bojati da će neki igrači tražiti novi izazov nakon ove sezone.

Raheem Sterling

Sterlingov prelazak iz Liverpoola u City pokazuje da se ne boji napraviti kontraverzni transfer ili da previše cijeni vjernost, tako da je moguće da on napusti klub u narednom periodu. Sada mu je 25 godina, pa će naredni period biti njegove najbolje godine, no želi li ih provesti bez ikakve mogućnosti uspjeha u Ligi prvaka?

Sergio Aguero

Aguero na ljeto navršava 32. godine i postigao je sve što se može za klub u domaćem natjecanju. Osvajao je titule i otići će kao legenda kluba zbog tog pobjedničkog gola protiv QPR-a i izvanrednih nastupa, ali počinje se osjećati kao da mu vrijeme prolazi. Povratak u Španjolsku ili Argentinu u ovom trenutku izgleda najvjerojatnije i njega bi zaista teško zamijenili.

Kevin de Bruyne

Belgijanac će ovog ljeta navršiti 29 godina, tako da se osjeća kao da ni on neće sjediti i čekati da zabrana Lige prvaka prođe. Očito je jedan od najboljih veznjaka na svijetu i može igrati za bilo koji klub, te zaslužuje šansu za osvajanje Lige prvaka. Mnogo može ovisiti o tome koliko ga City želi zadržati, ali hoće li oni biti mjesto za izazov u sljedeće dvije godine, kada bude ušao u 30-e.

Ederson

Još jedan igrač svjetske klase koji bi ovo mogao vidjeti kao svoju priliku za odlazak. Imati vratara njegovog kalibra je važnije nego ikad za mnoge klubove, ali sada je sve pod upitnikom u Cityju.

Pep Guardiola

On očito nije igrač, ali bi mogao biti ključ svega. Očito je popularan u svojoj svlačionici, ali također ima povijest odlaska iz klubova u posljednjih par godina, a ova vijest bi mu mogla pružiti vjetar u leđa. Jedino je pokazao da može upravljati sa timovima koji imaju mnogo novca i da će mu trebati Liga prvaka da privuće neke igrače. Teško ga je vidjeti da ostaje u Manchester Cityju u ovom trenutku.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!