NaslovnicaVijestiOvo su mogući protivnici Dinama u četvrtfinalu i polufinalu Europske lige

Ovo su mogući protivnici Dinama u četvrtfinalu i polufinalu Europske lige

Dinamo je senzacionalnom pobjedom protiv Tottenhama nakon produžetaka (3:0) izborio plasman u četvrtfinale Europske lige, nadoknadivši zaostatak iz prvog duela u Londonu, gdje su poraženi rezultatom 2:0.

Junak pobjede bio je fenomenalni Mislav Oršić, strijelac sva tri gola na večerašnjem okršaju na Maksimiru. Sutra (petak, 13.00h) u Nyonu će se održati ždrijeb za četvrtfinale i polufinale, gdje će Modri saznati narednog protivnika u najuspješnijoj europskoj sezoni pod zastavom Hrvatske, te par sa kojim se ukrštaju u polufinalu.

Ovo su mogući protivnici Dinama:

  • Ajax (NED)
  • Arsenal (ENG)
  • Granada (ESP)
  • Manchester United (ENG)
  • Slavia Praha (CZE)
  • Roma (ITA)
  • Villarreal (ESP) 

napomena: na ždrijebu nema povlaštenih timova, svako može igrati protiv svakoga

Prve utakmice četvrtfinala igraju se 8. travnja, a uzvratne sedam dana kasnije, 15. travnja. Prva ekipa koja bude izvučena na ždrijebu, biće domaćin u prvoj utakmici. Na sutrašnjem ždrijebu će biti poznat kostur natjecanja do samog finala, tako da će Dinamo saznati i imena dva potencijalna protivnika u eventualnom polufinalu.

Polufinalne utakmice na programu su 29. travnja i 6. svibnja, a polufinale se igra 26. svibnja u poljskom Gdansku.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!