NaslovnicaVijestiOvo su najplaćeniji selektori na Svjetskom prvenstvu

Ovo su najplaćeniji selektori na Svjetskom prvenstvu

Poznate su sve reprezentacije koje su se plasirale na Svjetsko prvenstvo, koje počinje u junu sljedeće godine u Rusiji, a otkriveni su najplaćeniji selektori na Mundijalu.

najplaćeniji selektori

Titulu svjetskog prvaka branit će reprezentacija Njemačke, pored njih favoriti su još i Brazil, Argentina, Portugal… Žrijeb će se održati 1. decembra u Moskvi, mnogi zaljubljenici u nogomet jedva čekaju da vide koja će to biti ‘grupa smrti’.

Dok se čeka žrijeb, rade se trenutno mnoge analize, istraživanja i poređenja.

Selektor Njemačke Joachim Low je vodeći na listi najplaćenijih selektora, njegova zarada je 3,2 miliona eura godišnje, na drugom mjesto je selektor Brazila Tite. Tite godišnje zaradi oko 2,8 miliona eura, a mnogi su se iznenadili kada su ga vidjeli na drugom mjestu.

Selektor domaće reprezentacije Rusije Cherchesov koji godišnje zaradi 2,6 miliona eura, on je najviše profitirao jer nije igrao kvalifikacije za Svjetsko prvnestvo, ali će biti pod velikim pritiskom jer igra na domaćem terenu.

Portugal je aktuelni Evropski prvak, a njihov selektor Fernando Santos ima ugovor od 2,5 miliona eura.

Na petom mjesto je Vahid Halilhodžić selektor Japana ima ugovor po kojem godišnje zaradi 2 miliona eura. Nakon popularnog Vahe slijedi selektor Engleske Gareth Southgate koji godišnje zaradi 1,5 miliona eura, a baš kao i Gareth zaradi i selektor Francuske Didier Deschamps.

[su_live_koeficijenti]

Selektor reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić će u narednoj sedmici potpisati ugovor sa Hrvatskom. Dalić će voditi Vatrene na Mundijalu, a prema ugovoru on će zarađivati 30.000 eura mjesečno. Selektor Srbije Mladen Krstajić sedmično zaradi 20.000 eura, a on će najvjerovatnije voditi Orlove na Mundijalu.

Ovo je poredak favorita za osvajanje Svjetskog prvenstva:

1. Njemačka; 2. Brazil; 3. Španija; 4. Francuska; 5. Belgija; 6. Portugal; 7. Nigerija; 8. Poljska; 9. Argentina; 10. Urugvaj; 11. Mekisko; 12. Island; 13. Hrvatska; 14. Engleska; 15. Senegal; 16. Švedska; 17. Danska; 18. Maroko; 19. Srbija; 20. Kolumbija; 21. Egipat; 22. Švicarska; 23. Peru; 24. Rusija; 25. Kostarika; 26. Iran; 27. Japan; 28. Tunis; 29. Južna Koreja; 30. Panama; 31. Saudijska Arabija; 32. Australija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!