NaslovnicaVijestiOvo su najskuplji igrači na svijetu. Joško Gvardiol na 17. mjestu!

Ovo su najskuplji igrači na svijetu. Joško Gvardiol na 17. mjestu!

Prema Međunarodnom centru za sportske studije (CIES) sa sjedištem u Neuchatelu, Joško Gvardiol, branič Manchester Cityja, proglašen je najvrjednijim hrvatskim nogometašem te jednim od 20 najskupljih igrača na svijetu. Na listi 100 najvrjednijih nogometaša, koju je objavio CIES Football Observatory, na prvom mjestu je Jude Bellingham, veznjak engleske reprezentacije i Real Madrida, čija je vrijednost procijenjena na 280 milijuna eura.

Drugo mjesto zauzima norveški napadač Erling Haaland iz Manchester Cityja s tržišnom vrijednošću od 255 milijuna eura, dok je na trećem mjestu Vinicius Junior, napadač Real Madrida, vrijedan 240 milijuna eura. Joško Gvardiol je na 17. mjestu s procijenjenom vrijednošću od 115 milijuna eura te je jedini hrvatski nogometaš među 100 najskupljih na svijetu.

Lista od 10 najvrjednijih igrača:

1. Jude Bellingham (Eng / Real Madrid), 280 milijuna eura
2. Erling Haaland (Nor / Manchester City), 255
3. Vinicius Junior (Bra / Real Madrid), 240
4. Rodrygo Goes (Bra / Real Madrid), 220
5. Phil Foden (Eng / Manchester City), 203
6. Bukayo Saka (Eng / Arsenal), 195
7. Julian Alvarez (Arg / Manchester City), 168
8. Lamine Yamal (Špa / Barcelona), 140
9. Martin Odegaard (Nor / Arsenal), 135
10. Florian Wirtz (Njem / Bayer Leverkusen), 133

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!