NaslovnicaVijestiOvo su najslabije plaćeni igrači u Premiershipu, među njima je veliko iznenađenje

Ovo su najslabije plaćeni igrači u Premiershipu, među njima je veliko iznenađenje

To da nogometaši zarađuju visoke iznose, posebice u engleskoj Premier ligi, nije ništa novo, no zanimljivo je istražiti i one igrače koji su najslabije plaćeni, a sudjeluju u najprestižnijem nogometnom natjecanju na svijetu. Najveće plaće u engleskom nogometu imaju Kevin de Bruyne i Erling Haaland, zvijezde Manchester Cityja.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


De Bruyne u Manchester Cityju zarađuje 23 milijuna eura godišnje, a Haaland 22,4 milijuna eura. Međutim, postoje i nogometaši koji zarađuju znatno manje novca u usporedbi s ostalim zvijezdama i kolegama koji stvaraju prava bogatstva svojom profesijom.

Igrač s najmanjom plaćom u Premier ligi trenutno je Alex Mighten, nogometaš Nottingham Foresta koji se trenutno nalazi na posudbi u belgijskom Kortrijku. Prema svom profesionalnom ugovoru, ovaj 21-godišnjak zarađuje nešto manje od 4.000 eura tjedno.
Rhys Norrington-Davies iz Sheffield Uniteda zauzima drugo mjesto s tjednom plaćom od 4.600 eura, dok je na trećem mjestu Jordan Clark iz Lutona s plaćom od 5.700 eura tjedno.

U skupini od 10 nogometaša s najnižim plaćama u Premier ligi, ne nalaze se velike zvijezde, osim bivšeg prvog vratara Liverpoola Lorisa Kariusa. Njegovo ime je izazvalo iznenađenje među fanovima diljem svijeta jer, unatoč nekim manje uspješnim nastupima, kao što je onaj u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida, radi se o nekada izuzetno cijenjenom vrataru čija je tržišna vrijednost premašivala 10 milijuna eura.

Trenutno je Karius član Newcastlea, gdje zarađuje 11.500 eura tjedno.

Igrači koji pod profesionalnim ugovorima zarađuju najmanje novca u Premier ligi:

  1. Alex Mighten (Nottingham Forest) – 4000 eura tjedno
  2. Rhys Norrington-Davies (Sheffield United) – 4600 eura tjedno
  3. Jordan Clark (Luton) – 5700 eura tjedno
  4. James Shea (Luton) – 8600 eura tjedno
  5. Pelly Ruddock Mpanzu (Luton) – 8600 eura tjedno
  6. Kourtney Hause (Aston Villa) – 9280 eura tjedno
  7. Loris Karius (Newcastle) – 11500 eura tjedno
  8. George Baldock (Sheffield United) – 11500 eura tjedno
  9. Tommy Doyle (Manchester City na posudbi u Wolvesima) – 11500 eura tjedno
  10. Max Lowe (Sheffield United) – 11500 eura tjedno

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!