NaslovnicaVijestiOvo su parovi nokaut faze Europske i Konferencijske lige. Dinamo loše prošao.

Ovo su parovi nokaut faze Europske i Konferencijske lige. Dinamo loše prošao.

Danas su pored ždrijeba osmine finala Lige prvaka održani ždrijebovi za nokaut fazu Europske i Konferencijske lige. Dinamo Zagreb je saznao da će igrati protiv Seville za koju nastupa Ivan Rakitić. Prvi susret se igra 17. veljače, a uzvrat sedam dana kasnije.

Prođe li Dinamo dalje, ždrijeb osmine finala održat će se u petak, 25. veljače. U tom slučaju suparnik bi mu bio netko od klubova koji su bili pobjednici skupina u Europa ligi, a to je netko od ovih osam: Lyon, Monaco, Spartak Moskva, Eintracht Frankfurt, Galatasaray, Crvena zvezda, Bayer Leverkusen, West Ham.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Parovi nokaut faze Europske lige:

Sevilla – Dinamo

Atalanta – Olympiakos

RB Leipzig – Real Sociedad

Barcelona – Napoli

Zenit – Real Betis

Borussia Dortmund – Rangers

Sheriff – Braga

Porto – Lazio

Parovi za nokaut fazu Konferencijske lige:

Olympique Marseille – Qarabag,

PSV – Maccabi Tel Aviv,

Fenerbahče – Slavia Prag,

Midtjyjlland -PAOK,

Leicester – Randers,

Celtic – Bodo/Glimt,

Sparta Prag – Partizan,

Rapid – Vitesse

Prve utakmice igraju se 17. veljače, a uzvrati sedam dana kasnije, 24. veljače. Utakmice osmine finala na rasporedu su 10. i 17. ožujka, četvrtfinala će se igrati 7. i 14. travnja, a polufinala su na programu 5. svibnja. Finale se igra 25. svibnja u Tirani.

Najnovije vijesti

Jedan od najboljih napadača u Europi na meti Bayerna i Borussije....

0
Napadač Stuttgarta, Serhou Guirassy, postao je predmet žestokog interesa minhenskog Bayerna i dortmundske Borussije, kako izvještava ugledni njemački list Bild. Ova dva velikana njemačkog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!