NaslovnicaVijestiOvo su termini polufinalnih utakmica Lige prvaka

Ovo su termini polufinalnih utakmica Lige prvaka

Nakon odigravanja uzvratnih susreta četvrtfinala Lige prvaka, identificirani su polufinalisti natjecanja. U ždrijebu održanom u Nyonu 15. ožujka, određeni su potencijalni suparnici u polufinalnim dvobojima. Nakon četvrtfinala, otkriveno je da će se za mjesto u finalu boriti Real Madrid i Bayern, te Paris Saint-Germain i Borussia Dortmund.

Prva utakmica polufinala između Bayerna i Reala će se odigrati 30. travnja na stadionu Bayerna. Uzvratni susret će se održati 8. svibnja na stadionu Reala u Madridu. U drugom polufinalnom paru, Borussia će biti domaćin u prvoj utakmici koja će se odigrati 1. svibnja. Uzvratni susret će se igrati u Parizu 7. svibnja. Sve utakmice će započeti u 21 sat.

Ovo su termini polufinalnih utakmica Lige prvaka:

30. travnja, Bayern – Real Madrid 
1. svibnja, Borussia Dortmund – PSG
7. svibnja, PSG – Borussia Dortmund
8. svibnja, Real Madrid – Bayern

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!