NaslovnicaVijestiOzil navijačima poručio: Nastavite pjevati

Ozil navijačima poručio: Nastavite pjevati

Mnogo se nagađa ko je draži navijačima Arsenala između Mesut Ozila i Alexisa Sancheza, ali izgleda da je to ipak postao Nijemac, nakon što je Čileanac duže vrijeme van terena.

Ozil navijačima poručio

Nakon što je već drugu sezonu u Arsenalu, Mesut Ozil je definitivno postao ljubimac navijača Arsenala, zahvaljujući svojim odličnim igrama koje pruža u posljednim mjesecima.

Ozil je sada dobio pjesmu u kojoj se čuje kako je on superiorniji od Zidanea, te navijači Arsenalu ovu pjesmu glasno pjevali prošlog vikenda.

Ta je pjesma Ozila dovela da na svom službenom twitter profilu se zahvali navijačima Arsenala na ovoj fantastičnoj pjesmi, koju su mu oni posvetili.

A ovog vikenda nas očekuje gradski derbi u Premiershipu sastaju se Arsenal i Chelsea, te je trener Arsenala Arsene Wenger potvrdio kako će za ovu utakmicu biti spremni i Mesuti Ozil, i Alexis Sanchez.

“Dobra vijesti je da će Ozil biti spreman za utakmicu protiv Chelseaja. Što se tiče Sancheza odlučit ću pred utakmicu, ali mislim da će i on biti spreman za taj okršaj”, kazao je trener Wenger, pa dodao:

“Naravno da je Sanchez bio dugo vremena odsutan sa terena, te da ga je rizik staviti od samog početka, još je prerano. Intenzitet velikih utakmica je nešto što ne možete ponoviti na treningu, to je velika stvar.”

“Veoma samo oprezni sa njim (Sanchezom), jer ne možemo si priuštiti neuspjeh, ali znakove koje nam je davao ove sedmice na treningu su pokazali da je spreman da zaigra.”

“Napadači vam daju golove, i ponekad osjećam kada ste u 70. minuti utakmice i rezultat vam ne godi, ako imate jaku klupu onda imate veliku priliku da pobijediti u toj utakmici”, završio je Arsene Wenger.

Arsenal i Chelsea igraju u nedelju (24. januara) na Emirates Stadium sa početkom od 17:00, a analizu za ovaj meč možete pročitati u nedelju na sljedećem linku.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!