NaslovnicaVijestiOzlijeđeni Pogba razljutio navijače Juventusa nakon što je objavio video kako pleše

Ozlijeđeni Pogba razljutio navijače Juventusa nakon što je objavio video kako pleše

Juventusov nogometaš i francuski reprezentativac Paul Pogba izazvao je veliko nezadovoljstvo navijača torinskog kluba nakon što je na društvenim mrežama objavio video na kojem pleše. Do početka Svjetskog prvenstva ostalo je još samo deset dana, ali Pogba neće sudjelovati. Od početka sezone izbivao je s terena zbog ozljede meniskusa desnog koljena koju je tek naknadno operirao, nakon što je prvo odbijao operaciju unatoč preporukama Juventusovih liječnika.

Zbog toga se njegov povratak dodatno prolongirao, a navijači Stare dame ostali su razočarani njegovom arogancijom i činjenicom da ove sezone nije odigrao niti jednu minutu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

To Francuza nije spriječilo da na društvenim mrežama objavi snimku na kojoj pleše uz opis: “Vrijeme za obitelj. Test koljena uspješan”, te dodao emotikon koji se smije.

Otkako je video objavljen, Pogba je na udaru kritika zbog neozbiljnog ponašanja zbog kojeg je i propustio Svjetsko prvenstvo.

Dvadesetdevetogodišnji Pogba ljetos je nakon isteka ugovora napustio Manchester United i vratio se u Juventus s kojim je potpisao četverogodišnji ugovor.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!