NaslovnicaVijesti"Nikoga nije ugrizao, uopće nije bio nasilan"

“Nikoga nije ugrizao, uopće nije bio nasilan”

Diego Costa jučer je od engleskog nogometnog saveza dobio tri utakmice suspenzije zbog okršaja s Laurentom Koscielnim u derbiju Chelseaja i Arsenala proteklog vikenda.

Nikoga nije ugrizao

Španjolski Brazilac našao se na meti kritika nakon utakmice jer zbog tog poteza nije isključen, a sad je dobio još više neprijatelja zbog sve agresivnijeg ponašanja. No tu si i neki, koji ga brane smatrajući da je Costa prestrogo kažnjen. Među njima je i jedan od najvećih svih vremena Pele.

“Nikoga nije ugrizao kao Luis Suarez”, rekao je Brazilac, a pridružio mu se i TV komentator Gary Neville.

“Tri utakmice za to? U najgorem slučaju trebao je dobiti dva žuta, jednu utakmicu suspenzije. Nasilno? Nema šanse”, tvitao je bivši branič Manchester Uniteda nakon čega su ga tviteraši razapeli.

Povodom kazne oglasio se i Chelsea, koji negoduje.

“Iznimno smo razočarani odlukom. Čekat ćemo pisano objašnjenje odluke prije nego što dalje komentiramo.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!