NaslovnicaVijestiPa šta su si umislili u Interu?! Nerazzurri za transfer postavili još...

Pa šta su si umislili u Interu?! Nerazzurri za transfer postavili još jednu (vjerovatno) nerealnu metu!

Romelu Lukaku sve je dalje od prelaska u ekipu Intera. Milanski klub sada ima ideju da napadne drugog napadača, ali uspjeh ni u ovom slučaju apsolutno nije zagarantovan, čak šta više, šanse su još manje.

PSG dovodi zamjenu za Cavanija

Dva najveća sportska talijanska časopisa, Tuttosport i Corriere dello Sport, tvrde da milanski Inter ima rezervni plan ako u ekipu ne budu mogli dovesti Romelu Lukakua. U Manchester Unitedu tvrdoglavo inzistiraju na cifri od čak 80 milijuna eura odštete za snažnog belgijskog reprezentativca, a toliko Talijani ne žele platiti.

LEGENDA LIVERPOOLA SAVJETOVALA KLOPPA: “Dovedi ovog igrača, on bi poboljšao tvoj sastav.”

Rekli bi smo da su upravu, s obzirom na formu u kakvoj ije igrao Lukaku u prošloj sezoni.

Njihov rezervni plan i u ovom slučaju čini se preskupim ili pomalo nerealnim. U Interu se ovih dana spominje ime urugvajskog napadača Edinsona Cavanija iz PSG-a. Cavani je nezamjenjiv član udarne postave ekipe francuskih prvaka (postigao je 193 gola u 279 utakmica), među navijačima je vrlo popularan i jedan je od omiljenih igrača, te ga s toga PSG neće htjeti tako lako prodati.

Čak i da se odluče na prodaju, pitanje je kako bi pokrili njegovu plaću u Interu. Cavani igra za 12 milijuna eura godišnje.

Cavani je, naravno, stara poznanica Serie A, jer je ranije u karijeri fantastične partije već pružao u dresu Palerma i Napolija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!