NaslovnicaVijestiPALA JE ODLUKA: Kraj sapunice u Parizu, predsjednik PSG-a otkrio šta će...

PALA JE ODLUKA: Kraj sapunice u Parizu, predsjednik PSG-a otkrio šta će se desiti sa Neymarom na kraju sezone!

Napokon smo dočekali kraj telenovele, koja je započela svega nekoliko sedmica nakon što je Neymar stigao u Pariz i potpisao ugovor sa PSG-om. Mediji u Francuskoj i Španiji ga konstantno “vraćaju” u Španiju, tačnije u Madrid u ekipu Reala. O tome je konačno progovorio i čovjek koji se sve pita u klubu parižana – Nasser Al Khelaifi!

šta će se desiti sa Neymarom

PSG je na posljednjoj utakmici francuskog prvenstva porazio ekipu Montpelliera rezultatom 4-0, te na taj način učvrstili trasu za novi naslov nacionalnih prvaka, a istodobno s vrlo učinkovitom igrom u napadu “uplašili” svoje suparnike u osmom finalu Lige prvaka – Real Madrid.

>> Postao je najbolji strijelac PSG-a svih vremena, a klub mu je poklonio ovo

I ovaj put u centru pozornosti bio je  Neymar, koji ima ne baš tako dobro iskustvo u glavnom gradu Francuske. Naime, od dolaska u Pariz, Neymar je bio u središtu pozornosti, ali ne zbog njegovh predstava. Mediji iz Francuske su odmah počeli sa pričama kako je Neymar nesretan u Parizu, te kako na ljeto sigurno ide u Real Madrid.

[su_bonus]

Napokon je o tome progovorio i prvi čovjek ekipe, predsjednik PSG-a Nasser Al Khelaifi. On je govorio o Neymaru, te je rekao zapravo kakva je situacija i što će se desiti sa Neymarom: “Razgovarao sam s Neymarom i njegovom obitelji, vrlo je sretan u Parizu, i neće otići iz Pariza nakon kraja sezone, Mislim da Neymar i Cavani imaju dobar odnos, ali mediji traže probleme tamo gdje ih nema. ”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!