NaslovnicaVijestiPala još jedna kazna za svastiku!

Pala još jedna kazna za svastiku!

Nakon pet mjeseci konačno je neko kažnjen za tu sramotu.

kazna za svastiku
kazna za svastiku

Riječ je o povjereniku za sigurnost HNS-a Zoranu Cvrku, koji je kažnjen sa dvije hiljade kuna na Prekršajnom sudu u Splitu, jer kao voditelj javnog okupljanja nije poduzeo mjere pregleda igrališta radi uklanjanja svastike prije odigravanja utakmice Hrvatske i Italije.

Splitskom sudu su u junu ove godine podnešena dva optužna prijedloga, protiv Zorana Cvrka i izvršnog predsjednika Saveza Damira Vrbanovića, kao odgovornih osoba te HNS-a kao pravne osobe i organizatora sportskog takmičenja.

Zoran Cvrk je na presudu podnio žalbu te će o njoj odlučivati Visoki prekršajni sud.

Podsjećamo vas da je utakmica Hrvatske i Italije odigrana je 12. juna (0:0), a policija do danas nije otkrila počinitelja najveće hrvatske sportske sramote ove godine.

BONUS

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!