NaslovnicaVijestiPAMETNA ODLUKA UNITEDA: Gube Pogbu, ali dovode savršenu zamjenu!

PAMETNA ODLUKA UNITEDA: Gube Pogbu, ali dovode savršenu zamjenu!

Pametna odluka Uniteda! Gube Pogbu, ali dovode savršenu zamjenu! Manchester United se suočava sa gubitkom Paul Pogbe u Real Madrid na ljetnom prijelaznom roku i izgleda da su u naprednim pregovorima o potpisivanju Adriena Rabiota da ga zamijeni.

Pametna odluka Uniteda

Ovi događaji doaze tijekom potencijalno užurbanog međunarodnog odmora, a Crveni đavoli razmišljaju o tome hoće li ili ne objaviti Ole Gunnara Solskjaera kao novog stalnog menadžera nakon iznimno uspješnog posla do sada kao privremenog menadžera.

Čini se da Unitedu nikada nije bio miran dan, a najnovije vijesti o promjenama na sredini terena svakako su još zakomplicirali situaciju.

U nekoj vrsti transfera, Don Balon tvrdi da Pogbu želi Real Madrid, jer žele zamijeniti Toni Kroosa, dok bi on prešao u Manchester City.

Još jedno izvješće Don Balona tvrdi da je Manchester United sada u naprednim razgovorima dok se trude pobijediti dugačak popis klubova poput Chelseaja, Liverpoola, Barcelone i Real Madrida do slobodnog transfera Rabiota.

Francuski internacionalac će biti van ugovora do kraja ove sezone i mogao bi biti jedna od slastica ovog ljeta, jer bi došao besplatno.

Iako drugačiji stil od Pogbe, 23-godišnjak bi mogao donijeti sličnu kreativnost i inteligenciju u ekipu, premda sa manje napadačkom ulogom.

Dok navijači neće biti previše zadovoljni gubitkom Pogbe od Real Madrida u ovoj fazi karijere, on počinje ulaziti u vrhunac i pokazivati svoju najbolju formu u Manchester Unitedu, donoseći oko 85 milijuna funti od prodaje i potpisivajući Rabiota besplatno što bi na kraju sve mogao biti odličan posao.

Ta dodatna sredstva bi se mogla koristiti za potpisivanje braniča poput Tobyja Alderweirelda, Milana Skriniara i drugih koji su u posljednje vrijeme povezani sa klubom.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!