NaslovnicaVijestiPANIKA U TORINU: U Juventusu zbog povreda mijenjaju transfer strategiju?!

PANIKA U TORINU: U Juventusu zbog povreda mijenjaju transfer strategiju?!

Transfer strategija Juventusa od danas je ozbiljno uzdrmana. Razlog za to je ozljeda gležnja važnog braniča koji će nekoliko tjedana biti udaljen sa nogometnih igrališta.

Juventus ima plan

Jučerašnja utakmica protiv Lazia bila je fatalna za izvrsnog braniča Juventusa Leonarda Bonuccija. Ozljeda gležnja nije nevina a kako javlja talijanski sportski list La Gazzetta dello Sport iskusni nogometaš će s nogometnih igrališta vjerojatno biti odsutan mjesec dana. To znači da je njegov nastup u osmini finala Lige prvaka protiv Atletica Madrida pod velikim pitanjem. Barem na prvoj utakmici, dok  na povratku, možda i uspije zaigrati ukoliko to bude potrebno.

CHELSEA U PROBLEMIMA: Zvijezda čula da ga Liverpool želi i odmah podnio zahtjev za transfer!

Bonucci je jučer završio na štakama, ali danas je medicinski tim Juventusa isključio ozbiljnu ozljedu. Trebat će mu samo nekoliko tjedana odmora do povratka na travnjak.

Talijanski mediji pitaju se je li ozljeda Bonuccija mogla utjecati na Juventusovu strategiju transfera. Poznato je da Medha Benati odlazi u Katar, ali je došao Martin Caceres. Pitanje je, da li Stara dama treba još nekoga u obrani. Daniele Rugani je spreman, a čini se da će veteran Giorgio Chiellini odmarati mnogo duže vremena od prvotno predviđenog.

Juventus bi mogao poslati ponudu za iskusnog Garry Cahilla dok bi na ljeto krenuli u lov na braniča Ajaxa De Ligta.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!