NaslovnicaVijestiPapu u intervjuu pitali da bira između Messija i Maradone, on izabrao...

Papu u intervjuu pitali da bira između Messija i Maradone, on izabrao trećeg

Papa Franjo je u intervjuu za Rai odgovorio na pitanje tko mu je najdraži nogometaš – Lionel Messi ili Diego Armando Maradona. Iako je rođen u Buenos Airesu, glavnom gradu Argentine, odakle potječu oba nogometaša, Papa je ipak izabrao Pelea. Ova je odluka iznenađujuća s obzirom na povijesno nogometno rivalstvo između Argentine i Brazila.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Maradona je bio fantastičan igrač, ali podbacio je kao čovjek. Nisu mu pomogli ni oni koji su ga slavili. Došao me posjetiti, a nedugo nakon toga je preminuo. Zanimljivo, puno sportaša završi loše. Messi je gospodin, vrlo je korektan, ali za mene je najveći Pele, čovjek sa srcem. Razgovarali smo kad smo se sreli u avionu za Buenos Aires. Pokazao je veliku ljudskost. Sva trojica su velikani, svaki na svoj način. Messi je trenutno dobar, a Pele je također bio”, odgovorio je Papa.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!