NaslovnicaVijestiParis Saint Germain poslao ponudu za veznjaka Seville

Paris Saint Germain poslao ponudu za veznjaka Seville

Predsjednik Seville Jose Castro potvrdio je da je klub primio veliku ponudu od strane Paris Saint Germaina za veznjaka Grzegorza Krychowiaka.

Paris Saint Germain poslao ponudu za veznjaka Seville

Poljski reprezentativac je trenutno sa reprezentacijom na Europskom prvenstvu, a njegov bivši trener Unai Emery, koji je prije par dana preuzeo klubu Parižana, želi ga vidjeti na Parku prinčeva.

Krychowiak je u Sevillu stigao u ljeto 2014. godine, a njegov ugovor sa andaluzijskim klubom uključuje otkupnu klauzulu od 30 miliona eura.

Međutim, Castro je otkrio da PSG nije aktivirao klauzulu, jer, kako kaže, to neće biti potrebno.

“Istina je, u pregovorima smo sa Paris Saint Germainom u vezi Krychowiaka”, rekao je Castro na press konferenciji.

“Neće biti potrebe da PSG aktivira njegovu otkupnu klauzulu, ali ukoliko Krychowiak napusti klub, dobit ćemo velike novce za njega. Ti novci nam mogu pomoći da izbjegnemo prodaju drugih igrača. Dobili smo veliku ponudu za njega.”

Castro i novi trener Seville Jorge Sampaoli trenutno su u potrazi za novim pojačanjima, a prva meta je Hatem Ben Arfa koji je blizu dolaska na Ramon Sanchez Pizjuan, zajedno sa veznjakom Atletico Madrida Matiasom Kranevitterom i Las Palmasovim Roque Mesom.

“Mi pokušavamo dovesti vrhunske igrače, ali ponekad ostali veliki klubovi poput PSG-a žele te iste igrače. Neću govoriti loše o Unai Emeryju”, dodao je Castro.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!