NaslovnicaVijestiPariški L'Equipe: "Brazilcima je muka od vratara zagrebačkog Dinama"

Pariški L’Equipe: “Brazilcima je muka od vratara zagrebačkog Dinama”

Dominik Livaković svojom je čudesnom igrom zaradio niz pohvala za pobjedu Hrvatske nad Brazilom (1:1, 4:2 nakon jedanaesteraca) u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

Među njima se ističe onaj koji mu je dodijelio najugledniji svjetski sportski list. Pariški L’Equipe, poznat po strogim ocjenama i činjenici da ih je teško impresionirati, pokleknuo je pred Livakovićevim nastupom protiv Brazila i ocijenio ga maksimalnom desetkom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Livaković je s 11 obrana protiv Brazila savršeno odigrao svoju ulogu. Brazilcima je muka od vratara zagrebačkog Dinama jer im je onemogućio pohod na šestu zvjezdu na dresovima, što je način na koji obilježavaju broj osvojenih svjetskih naslova. Obranio je četiri čista gola u regularnom vremenu, a zatim je podlegao Neymaru u produžetku.

Ipak, postao je nacionalni heroj drugom uzastopnom sjajnom predstavom u raspucavanju jedanaesteraca. Obranivši prvi, Rodrygov udarac, usmjerio je tijek serije u korist Hrvatske”, piše L’Equipe u obrazloženju počasti koju je iskazao Livakoviću i podsjeća: “U 76 godina povijesti L’Equipea samo 14 nogometaša prije Livakovića je dobilo ocjenu 10/10.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!