NaslovnicaVijestiPatrice Evra o Guardioli: Vrlo je sebičan i kad stvari krenu po...

Patrice Evra o Guardioli: Vrlo je sebičan i kad stvari krenu po zlu, uvijek odlučuje samo on

Patrice Evra, legendarni lijevi bek Manchester Uniteda, kritizirao je Pepa Guardiolu što nema vođu momčadi.

Smatra da je to razlog ispadanja Manchester Cityja od Real Madrida u polufinalu Lige prvaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“City treba vođe, ali Guardiola ih ne želi. Ne želi igrače s jakom osobnošću jer pati od toga da on mora biti jedini lider. Naravno da trener mora biti glavni, ali momčadi treba i vođa na terenu. Dakle, kada je City u nevolji nema tko da ga spasi. Guardiola, naime, ne može ući na teren i igrati”, rekao je Evra i dodao:

“Guardiola sastavlja momčad po principu da u njoj ne mogu biti igrači koji imaju jaku osobnost, a to je toliko očito kada se pogledaju Cityjevi igrači. Tim ne gradi na njima, već tako da može kontrolirati sve i svakoga. Kad stvari krenu po zlu, uvijek sam odlučuje.
City je kao PSG, klub koji se temelji na novcu. Naravno, i Real ima novca, ali i veliku priču iza sebe. City, s druge strane, ima samo novac i igrači tamo odlaze samo zbog toga. Naravno, tada osvajaju trofeje, ali biraju City samo zato što uvijek plaćaju više od drugih.”


Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!