NaslovnicaVijestiPATRICE EVRA ŽESTOKO NAPAO UNITED: "Kada su njega doveli, Unitedova povijest je...

PATRICE EVRA ŽESTOKO NAPAO UNITED: “Kada su njega doveli, Unitedova povijest je znatno pala.”

Legenda Manchester Uniteda Patrice Evra je pokrenuo oštar napad na Alexis Sancheza zbog njegovog transfera na Old Trafford prošle sezone.

PATRICE EVRA NAPAO

Čileanac je napravio iznenađujući transfer iz Arsenala u Manchester United, unatoč činjenici da je u to vrijeme bilo poznato da je Manchester City spreman da ga dovede i da je neko vrijeme vodio utrku za njegov potpis.

Evra spominje Cityjevu potjeru za Sanchezom u intervjuu za Sky Sports, sugerirajući da igrač sigurno nije imao niakkvu drugu motivaciju da odbije Etihad u korist Old Trafforda osim novca.

Bivši igrač Topnika je rekao kako je bio navijač Uniteda kao klinac, ali čini se da Evra to ne vjeruje dok napada igrača i klub.

U istinski žestokom napadu, Francuz kaže da je potpisivanje Sancheza samo bila jedna niska točka u povijesti Uniteda.

“Neki igrači dolaze samo zbog novca, ne bojim se to reći”, rekao je Evra.

“Nemam ništa protiv njega, ali Sanchez, kada sam vidio ugovor, to je dan kada sam pomislio da je povijest Manchester Uniteda upravo pala.”

“Imao je Manchester City, ali su nudili manje novca, međutim igrao bi bolji nogomet nego u Unitedu, žao mi je zbog toga, ali City igra bolji nogomet. Guardiola bi ga također poboljšao.”

“Dakle, želim znati što je pravi razlog za odabir Uniteda? nemojte mi reći da je volio Uniteda kao dijete. Ili je novac ili je htio biti broj jedan, uzeti dres broj sedam i biti zvijezda.”

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!