NaslovnicaVijestiPaul Ince: Liverpool nije veliki tim!

Paul Ince: Liverpool nije veliki tim!

Bivši igrač Uniteda i Liverpoola Paul Ince smatra kako Liverpool nije veliki tim, uprkos fenomenalnim rezultatima u ovoj, kao i u prethodnoj sezoni.

Legendarni igrač Manchester Uniteda i Liverpoola Paul Ince nije u euforiji zbog dominacije ekipe Jurgena Kloppa. Uprkos tome što su Redsi osvojili Ligu prvaka i bez poraza su u Premier ligi ove sezone, bivši engleski reprezentativac smatra da sve to nije razlog da se jedna ekipa proglasi velikom.

“Kada sam igrao u Manchesteru bili smo velika ekipa sa velikim igračima. Samo se sjetite tih igrača… Da li bi Roy Keane, Ryan Giggs, imali mjesta u ovom Liverpoolu? Naravno da bi, nema mjesta ni diskusiji na tu temu. Da bi ovaj Liverpool bio velika ekipa treba da osvaja trofej za trofejom. Tako se postaje velika ekipa. Ne možemo na osnovu jedne ili dvije titule nekoga da veličamo. To zna i Klopp”, rekao je Ince u razgovoru za BT Sports.

“Liverpool je bio velika ekipa osamdesetih. Poslije njih je to bio Fergusonov United, pa onda Chelsea… Kada sadašnji Liverpool bude dominirao kao te ekipe, tada možemo da ga zovemo velikom ekipom.

Ince je bio ljubimac navijača Uniteda u periodu od 1989. do 1995. godine, a jedan je od rijetkih igrača koji je igrao i za “Crvene vragove” i za Redse.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!