NaslovnicaVijesti"Paul Pogba, James Rodriguez i Mario Balotelli su precijenjeni!"

“Paul Pogba, James Rodriguez i Mario Balotelli su precijenjeni!”

Paul Pogba, James Rodriguez i Mario Balotelli su precijenjeni, mišljenje je bivšeg napadača Real Madrida i Rome Antonija Cassana.

Antonio Cassano izjavio da je Paul Pogba precijenjen

Paul Pogba je postao najskuplje pojačanje u povijesti nogometa, kada je prošlog ljeta stigao u Manchester United za čak 105 miliona eura.

Zajedno sa Balotellijem, nekadašnjim igračem Liverpoola i AC Milana, zastupa ga agent Mino Raiola, te Cassano vjeruje da su njih dvojica tu gdje jesu zahvaljujući njemu.

“Tri precijenjena igrača? Pogba, James Rodriguez i Balotelli”, rekao je Cassano za Gazzettu dello Sport.

“Da li Pogba zaista vrijedi 105 miliona eura? Ne, po mom mišljenju. Rodriguez 80 miliona? Također ne. Ako on vrijedi toliko, koliko bi Andres Iniesta vrijedio u njegovim godinama.”

“Što se tiče Balotellija, njemu želim sve najbolje i on radi dobar posao u Francuskoj, ali i on i Pogba su imali veliku sreću u životu, zastupa ih vrlo dobar agent Mino Raiola. Dao je obojici nevjerovatne prilike.”

Pogba u Manchester Unitedu ove sezone po mišljenju mnogih nije ispunio očekivanja s obzirom na cijenu za koju je doveden. Ipak, kreirao je najviše prilika od svih igrača ‘Crvenih vragova’, te je imao više kompletiranih dodavanja nego bilo koji drugi igrač u Premier ligi.

U međuvremenu, James Rodriguez i dalje čeka na pravu priliku na Santiago Bernabeuu, koju će teško dobiti sve dok su tu Cristiano Ronaldo, Karim Benzema i Gareth Bale.

Uprkos maloj minutaži, uspio je postići šest golova ove sezone, od čega jedan u nedavno odigranom El Clasicu, te dva u velikoj pobjedi protiv Deportivo La Corune u srijedu.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!