NaslovnicaVijestiPAUL POGBA KONAČNO ODLUČIO: Evo gdje će nastaviti svoju karijeru!

PAUL POGBA KONAČNO ODLUČIO: Evo gdje će nastaviti svoju karijeru!

Paul Pogba konačno odlučio! Evo gdje će nastaviti svoju karijeru! Vezni igrač Manchester Uniteda Paul Pogba navodno je odlučio zatvoriti vrata potencijalnom transferu u Real Madrid.

Paul Pogba konačno

Prema pisanju Don Balona, francuski internacionalac bio je otvoren za prelazak na Bernabeu, ali više ne želi napustiti Old Trafford nakon nedavnog odlaska Jose Mourinha.

Pogba je jedan od najboljih igrača sredine terena u Europi i bez sumnje bi mogao igrati za bilo koji tim na planeti, tako da su ove vijesti veliki poticaj za Uniteda nakon teške sezone.

Stvari su se zaista počele vraćati u normalu otkako je Ole Gunnar Solskajer došao kao privremeni trener do kraja sezone, a Pogba je bio jedan od igrača koji su se znatno poboljšali.

25-godišnjak izgleda kao talenat koji vrijedi zadržati unatoč dosadašnjim nedosljednostima u Engleskoj, tako da će navijači biti zadovoljni što je Mourinhov odlazak imao pozitivan učinak na momčad.

To je, međutim, velika zabrinutost za Real Madrid, koji bi se doista mogao poslužiti sa ovakvim potpisom velikog imena.

Kao i United, Real je imao vrlo razočaravajuću sezonu po svojim standardima i traži se nešto novo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!