NaslovnicaVijestiPaul Pogba na sjajan način čestitao Zlatanu Ibrahimoviću na 500. golu u...

Paul Pogba na sjajan način čestitao Zlatanu Ibrahimoviću na 500. golu u profesionalnoj karijeri!

Veznjak i zvijezda Manchester Uniteda Paul Pogba uputio je sjajnu čestitku svom bivšem suigraču Zlatanu Ibrahimoviću, nakon što je legendani napadač u subotu postigao čak 500. gol u profesionalnoj karijeri.

Pogba čestitao Ibrahimoviću

36-godišnjak je gol postigao na utakmici protiv Toronta, i to petom iz voleja, u svom poznatom stilu, nakon čega je dobio ovacije cijelog stadiona, pa i protivničkih igrača.

[su_bet365_koeficijenti]

Nakon utakmice, Ibra je rekao: “Ovo nije prvi put da sam dobio ovacije protivničkih navijača. Sretan sam zbog Toronta jer će biti zapamćeni kao moja 500. žrtva. Ovaj gol me podsjeća na jedan koji sam postigao u Ajaxu, kada sam loptu dobio također iz ubačaja, okrenuo se i pogodio. Vjerovatno imam više postignutih golova nego svi igrači na terenu odigranih utakmica. Ne znam koliko je igrača uspjelo postići 500 golova u karijeri, ali ja sam jedan od njih.”

Pogba i Ibrahimović, koje predstavlja isti agent, dobro poznati Mino Raiola, zajedno su na Old Traffordu proveli 18 mjeseci, prije nego što je Zlatan otišao u LA Galaxy. Francuz mu je nakon utakmice uputio čestitke za 500. gol u karijeri, te se našalio: “Rekao sam ti da igraš nogomet, ali ti previše gledaš Jackie Chana, Jet Lija i Bruce Leeja.”

Ibrahimovićeva noć je pomalo i uništena zbog poraza njegovog tima rezultatom 5-3, te svađom sa Michaelom Bradleyem, sinom trenera kluba Boba Bradleya. Njih dvojica su se sukobili tokom drugog poluvremena, a Ibra je nakon utakmice povodom toga izjavio: “On misli da je filozof nogometa. Imam više golova nego on odigranih utakmica u karijeri. Trebao bi slušati što mu kažem.”

Otkako je stigao u LA Galaxy, Ibrahimović je postigao čak 17 golova i podijelio pet asistencija na ukupno 22 odigrane utakmice. Njegov tim se trenutno nalazi na razočaravajućem osmom mjestu u zapadnoj konferenciji sa 38 osvojenih bodova iz 29 odigranih kola. za šestim mjestom koje vodi u play-off, a na kojem se nalaze Portland Timbersi zaostaju šest bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!