NaslovnicaVijestiPaul Pogba poslao poruku navijačima nakon poraza protiv Manchester Cityja!

Paul Pogba poslao poruku navijačima nakon poraza protiv Manchester Cityja!

Zvijezda i veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba javno se izvinio svim navijačima kluba nakon poraza u gradskom derbiju protiv Manchester Cityja.

Pogba se izvinio navijačima Uniteda

Mnogi su očekivali kako će se tim Ole Gunnara Solskjaera odužiti navijačima nakon teškog poraza na gostovanju kod Evertona u nedjelju, kada ih je domaćin savladao rezultatom 4-0.

Iako su ‘Crveni vragovi’ na početku susreta napadali i stvorili nekoliko prilika pred golom Edersona, ali nisu uspjeli postići gol. Prvo poluvrijeme je završeno rezultatom 0-0, a u nastavku je Bernardo Silva pogodio za vodstvo gostiju u 54. minuti. Samo nekoliko trenutaka kasnije Jesse Lingard je imao priliku da postigne gol za izjednačenje, ali nije uspio. U 66. minuti za konačnih 0-2 i povratak na vrh tabele pogodio je Leroy Sane na asistenciju Raheema Sterlinga.

Pogba je bio žestoko kritiziran od strane medija poslije utakmice protiv Evertona jer nije aplaudirao navijačima. Ipak, nakon poraza protiv Cityja, Francuz je uputio aplauz prisutnima na Old Traffordu, nakon čega je podigao ruku u zrak pred Stretford Endom kao znak izvinjenja.

Pred ovaj gradski derbi, bivši kapiten Manchester Uniteda Roy Keane izjavio je kako je Pogba najveći Solskjaerov problem u timu ‘Crvenih vragova’. Naime, rekao je: “Pogba je talentiran igrač, ali pričamo o istim stvarima iznova i iznova. Vidjeli smo toliko utakmica u kojima nije trčao, nije se vraćao da pomogne obrani. On je talentiran, ali potrebno vam je još nešto pored talenta. Kada pričamo o vrhunskim igračima, oni čine svoje timove boljim. Pogba to ne radi, on igra za sebe.”

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!