NaslovnicaVijestiPAUL POGBA SE SPREMA ZA ARSENAL: Pogledajte novu frizuru francuskog internacionalca!

PAUL POGBA SE SPREMA ZA ARSENAL: Pogledajte novu frizuru francuskog internacionalca!

Zvijezda Manchester Uniteda Paul Pogba ima novu stilsku frizuru dok se priprema za povratak u akciju za Crvene đavole.

novu frizuru

Francuski internacionlac je ozlijeđen u posljednjih nekoliko utakmica i dokazao se kao veliki promašaj za ekipu Ole Gunnar Solskjaera.

Metro navodi da bi Pogba mogao biti dostupan za utakmicu u Carabao kupu protiv Rochdalea, što znači da bi u teoriiji definitivno mogoa da se vrati protiv Arsenala sljedećeg tjedna.

Bet365 kladionica daje bonus kredite dobrodošlice povodom početka Liga petica! 

Pogledajte kakvu frizuru i stilski ukras Paul Pogbe, koji je napravio isti stil frizure kao što je to uradio kada je ostvario zapaženu veliku pobjedu na stadionu Emirates.

Da li  se to Pogba sprema za Arsenal na ovaj način? Navijači Uniteda će se sigurno nadati tome.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!