NaslovnicaVijestiPaul Pogba svojim suigračima iz Manchester Uniteda otkrio kada će napustiti Old...

Paul Pogba svojim suigračima iz Manchester Uniteda otkrio kada će napustiti Old Trafford!

Paul Pogba je rekao suigračima iz Manchester Uniteda da želi napustiti klub ovog ljeta.

Paul Pogba svojim

Francuz je zbog ozljede gležnja ove sezone započeo samo šest utakmica, ali prema pisanju Manchester Evening Newsa, još uvijek je odlučan u napuštanju Old Trafforda.

Prema njihovom izvještaju, Real Madrid i Juventus zainteresirani su za slanje ponuda.

Izvori iz svlačionice su za novine rekli da Pogbina glava trenutno nije u klubu, a mnogi suigrači vjeruju da će otići iz kluba.

Još je uvijek popularna figura među igračima, ali neki sada vjeruju da je u najboljem interesu kluba da on ode.

Pogba je u prethodnim okolnostima rekao da će potražiti novi izazov i možda neće proći dugo vremena kada će se to dogoditi.

“Bio sam već tri godine u Manchester Unitedu i proveo neke sjajne, neke dobre , neke loše trenutke, kao i svi. Kao i svugdje”, rekao je prošle godine.

“Mislim da bi za mene mogao biti dobar trenutak da potražim novi izazov.”

Pogba je dugo povezan sa odlaskom iz Uniteda, ali s obzirom na njegove probleme sa ozljedama ove sezone i činjenicu da mu je ostalo 18 mjeseci do kraja ugovor, mogao bi se naći na transfer tržištu.

Proše godine je klub iz Premier lige Paul Pogbu ocijenio na 180 milijuna funti, ali su male vjerojatnoće da će se sada približiti toj cifri.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!