NaslovnicaVijestiPAUL POGBA UHVAĆEN NA DJELU: Viđen kako razgovara sa Zinedine Zidaneom!

PAUL POGBA UHVAĆEN NA DJELU: Viđen kako razgovara sa Zinedine Zidaneom!

Zvijezda Manchester Uniteda Paul Pogba uočen je kako razgovara sa menadžerom Real Madrida Zinedine Zidaneom u Dubaiju.

PAUL POGBA UHVAĆEN

Pogledajte ispod fotografiju Daily Mirrora koja prikazuje Pogbu i Zidanea zajedno nakon velikih špekulacija posljednjih mjeseci o budućnosti francuskog internacionalca na Old Traffordu.

Izvješće Mirrora objašnjava da Pogba još uvijek planira otići iz Manchester Uniteda idućeg ljeta, a Real Madrid će biti tim kojem će se vjerojatno pridružiti.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Nije jasno je li se tom prilikom razgovaralo o transferu sa Zidaneom, ali ova slika će sigurno potaknuti nagađanja da Pogba neće biti u Unitedu još dugo.

Francuski internacionalac nije uspio pronaći top formu sa Crvenim đavolima i možda ima smisla za sve koji su uključeni ako ode u bliskoj budućnosti.

Manchester United bi ga, međutim, teško zamijenio i već trebaju mnogo posla kako bi trenutnu momčad doveli u red, tako da sumnje u Pogbinu budućnost trenutno nisu baš idealne, čak i ako on ne bi nužno predstavljao najveći gubitak u ekipi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!