NaslovnicaVijestiPAUL POGBA ZAKUHAO SITUACIJU U UNITEDU: Odbio podnijeti zahtjev za vizu!

PAUL POGBA ZAKUHAO SITUACIJU U UNITEDU: Odbio podnijeti zahtjev za vizu!

Izvještaji u petak sugeriraju da je vezni igrač Manchester Uniteda Paul Pogba odbio podnijeti zahtjev za vizu za klubsku predsezonsku turneju po Kini.

PAUL POGBA ZAKUHAO

Kao što je zabilježio The Sun, sugerirano je da je Francuz odbio izvršiti potrebne korake za dobivanje vize na ljeto, što je prirodno izazvalo više špekulacija o njegvoj budućnosti.

Iako se spominje u tom izvješću, teško prođe dan da Pogba nije povezan sa Real Madridom, sa Marcom koja izvještava da se pobjednik Svjetskog prvenstva želi preseliti u Madrid.

S druge strane, pitanje viza je iznenađujuće dovelo do više nagađanja o njegovoj budućnosti sa prijedlogom da bi se to moglo promatrati kao potez 26-godišnjaka kako bi signalizirao svoje namjere da se želi preseliti u drugi klub ovog ljeta.

Međutim, Evening Standard je naizgled dao točnije obrazloženje za pitanja oko dobivanja vize, jer je iz izvora u klubu izvješćeno da je razlog zašto Pogba nije predao svoju putovnicu ovog tjedna kineskom konzulatu zbog nekog navodnog ‘problema sa putovnicom’.

Jednostavno ćemo morati vjerovati na riječ klubu za to i pretpostaviti da je istina, jer bi Pogba zaista bio neosjetljiv kada bi u ovom trenutku radio takve stvari sa Crvenim đavolima, koji i dalje jurišaju na Ligu prvaka.

Samo predavanje njegove putovnice za dobivanje vize za ulazak u Kinu ovog ljeta neće imati nikakve posljedice za njegovu budućnost u klubu, pa zasigurno ne bi bilo smisla da Pogba odbije predati putovnicu, kao što je predloženo u prethodnom izvješću.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!