NaslovnicaVijestiPaul Scholes imenovao najtežeg protivnika s kojim se suočio u svojoj karijeri...

Paul Scholes imenovao najtežeg protivnika s kojim se suočio u svojoj karijeri u Manchester Unitedu!

Paul Scholes je otkrio da je bivši kapetan Arsenala Patrick Vieira najteži protivnik protiv kojeg je ikada igrao u svojoj karijeri u Manchester Unitedu.

Paul Scholes imenovao

Gledao je mnoge timove kako dolaze i odlaze tijekom svog vremena sa Unitedom, ali njihov najveći suparnik je bio Arsene Wenger, Arsenal – kapetan Vieira iz 2002. godine.

Scholes je za podcast ‘A Goal in One’ rekao da je Francuz taj koji je uvijek igrao dobro protiv njega.

“Kao igrač protiv kojeg sam igrao, Vieira je briljirao.”

“Način na koji sam igrao tamo mi je bio protivnik, morao sam biti stariji, jači i fizički veći. Nikada nisam bio takav tip igrača, bio sam igrač sa dobrim pasom.”

“Mogao bi pobijediti igrače sa dodavanjem, ali Vieira je bio čudan, visok, dugačak. Taman kad bi pomislio da ga imaš, udarit će te po glavi.”

“Bio je težak protivnik, ali je zaista dobar igrač. Nije bio samo igrač koji čuva protivnika, bio je napredan, mogao je zabijati golove.”

“Imao je sajajnu energiju. Kad god me pitaju tko je najbolji igrač protiv kojeg sam igrao, ja kažem Vieira.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!