NaslovnicaVijestiPaul Scholes izjavio: "Pogba više nikada ne bi trebao igrati za Manchester...

Paul Scholes izjavio: “Pogba više nikada ne bi trebao igrati za Manchester United”

Paul Scholes iznio je osuđujuću presudu Paulu Pogbi i rekao da vezni igrač ne bi trebao ponovo igrati za klub nakon što je dobio crveni karton u nedjeljnom ponižavajućem porazu od Liverpoola od 5-0.

Paul Scholes izjavio

Pogba je ušao sa klupe na početku drugog poluvremena, u trenutku kada je United već gubio sa 4-0, ali je krenuo na rano tuširanje nakon opasnog starta nad Nabyjom Keitom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Legenda Manchester Uniteda vjeruje da je Pogba dobio beskrajne prilike da dokaže svoju vrijednost timu, i kaže da je bolje pokazati mu izlazna vrata.

“Paul Pogba dolazi na teren na poluvremenu kako bi pokušao pomoći ekipi i možda stekao malo respekta u vezi s tim. On je ušao da pokuša stati na loptu i pokazati svima koliko je jak na sredini terena,” rekao je Paul Scholes.

“Međutim, on dobija crveni karton sa katastrofalnim prekršajem, sada gubiš 5-0 i imaš 10 igrača na terenu. Morao je to bolje promisliti. Ako Ole Gunnar i dalje bude trener Uniteda, hoće li ponovo igrati sa Pogbom?”

“On je izazvao haos u posljednjih nekoliko godina. Svi znaju kakav je talenat, svi mu vjeruju, svaki menadžer mu vjeruje, pokušao mu je dati priliku i dozvoliti mu da bude igrač kakav je bio.”

“Ali uz svu gužvu, nepotpisivanje ugovora, on uđe u igru i uradi tako nešto.”

“Nije Ole kriv, nemojte me pogrešno shvatiti, ali to je dio koji je skoro sumirao današnji učinak Uniteda.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!