NaslovnicaVijestiPaul Scholes odabrao najboljih 11 suigrača i protivnika sa kojima je igrao

Paul Scholes odabrao najboljih 11 suigrača i protivnika sa kojima je igrao

Nema sumnje da je Paul Scholes uključen u najboljih 11 mnogih nogometnih velikana. Bivši igrač Manchester Uniteda je jedan od najboljih veznjaka svih vremena, i bio je od ključnog značaja u pohodu na 11 naslova prvaka Premier lige u dresu ‘Crvenih vragova’.

Paul Scholes odabrao najboljih 11

Još jedan legendarni vezni igrač, Xavi Hernandez, ga je opisao kao svog uzora u intervjuu iz 2011. godine.

“Paul Scholes je uzor. Za mene je on najbolji vezni igrač kojeg sam vidio u posljednjih 15, 20 godina. Pričao sam sa Xabijem Alonsom u vezi njega. On je spektakularan, ima sve, zadnji pas, postiže golove, snažan je, ne gubi loptu i ima dobar pregled igre. Da je Španjolac ljudi bi ga možda cijenili više.”

Sada 42-godišnjak, koji se iz nogometa povukao 2013. godine, radi kao komentator na britanskom tv kanalu BT Sport. Iako je tokom karijere bio poprilično povučen i rijetko davao intervjue, otkako se završio karijeru postao je otvoreniji rpema novinarima.

Scholes je u svojoj karijeri igrao sa nekim od najboljih igrača u povijesti Manchester Uniteda, uključujući Cristiana Ronalda, Rija Ferdinanda i Waynea Rooneya.

Za španjolsku Marcu Englez je imenovao najboljih 11 igrača sa kojima i protiv kojih je igrao u svojoj karijeri. Morao je napraviti neke žrtve, odlučiti se između Edwina van der Saara ili Petera Schmeichela na golu, Jaapa Stama ili Nemanje Vidića u obrani, Waynea Rooneya ili Ruuda van Nistelrooya u napadu, a u svoj tim nije uvrstio čak ni Lionela Messija, koji se smatra jednim od najboljih igrača svih vremena.

Najboljih 11 sa i protiv kojih je Scholes igrao: Peter Schmeichel; Gary Neville, Jaap Stam, Rio Ferdinand, Roberto Carlos; Zinedine Zidane, Xavi, Andres Iniesta, Ryan Giggs; Cristiano Ronaldo, Ruud van Nistelrooy.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!