NaslovnicaVijestiPaulo Dybala na predstavljanju zadivljujuće dočekan od strane navijača Rome

Paulo Dybala na predstavljanju zadivljujuće dočekan od strane navijača Rome

Roma je pripremila spektakularno predstavljanje argentinskog nogometaša Paula Dybale, koji je ovog ljeta stigao u rimski klub nakon što je napustio Juventus poslije isteka ugovora.

Predstavljanje je održano pred 8 tisuća euforičnih navijača Vučice koji su upotpunili cijeli program. Dybala je izašao u novom dresu na oduševljenje navijača, a uslijedila je gromoglasna buka, ovacije i baklje.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Naravno, obratio im se i nogometaš koji je dodatno podigao atmosferu.

“Nakon što sam ovo doživio, shvatio sam da jedva čekam istrčati na Olimpico pred navijače”, rekao je između ostalog Dybala.

Potom je na kraju programa sjeo na stepenice i oduševljeno promatrao scenu koju su mu priredili navijači Rome tijekom zajedničkog intoniranja himne.

Kolika je Dybala već zvijezda u Rimu najbolje govori rekordan broj prodanih dresova prvog dana nakon potpisa, koji iznosi oko 540 tisuća. Roma je od prodaje dresova zaradila milijune eura.

Dybala će vjerojatno debitirati u subotu kada će Roma igrati protiv Mourinhove bivše momčadi, Tottenham Hotspura u Izraelu.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!