NaslovnicaVijestiPaulo Dybala: Postoji jedan igrač čiji dres bih volio imati

Paulo Dybala: Postoji jedan igrač čiji dres bih volio imati

Napadač Juventusa Paulo Dybala priznao je da ima želju jednog dana zamijeniti dres sa legendarnim Ronaldinhom, za kojeg priznaje da ga je u djetinjstvu često gledao i pokušao oponašati njegove poteze.

Dybala otkrio da želi Ronaldinhov dres

Dybala je svojim nastupima u dresu Juventusa u posljednje dvije sezone dobio epitet jednog od najtalentiranijih igrača na svijetu, a njegov trener Allegri je izjavio da će Argentinac biti jedan od najboljih jednog dana.

23-godišnjak, koji je postigao devet golova u Seriji A ove sezone, otkrio je da mu je Gennaro Gattuso obećao da će pitati Ronaldinha za dres, ali to se nije desilo.

“Igrač čiji dres sam htio i još uvijek želim imati je Ronaldinho. Jednog dana mi je Gennaro Gattuso obećao da će ga nazvati i pitati ga da mi da dres jer je u to vrijeme igrao s njim u timu, ali to se nije dogodilo.”

“Ronaldinho je bio jedan od mojih omiljenih igrača dok sam odrastao, a ono čemu me je naučio je da se moramo zabavljati i igrati sa osmijehom na licu.”

“Europski treneri i igrači ponekad ne gledaju na nogomet na način na koji mi Južnoamerikanci to radimo. Mi uživamo u igri, puno se smijemo, plešemo… Uvijek se želim zabaviti i uživati u onome što radim na terenu, to je moj način razmišljanja.”

[su_bet365__1m_spectacular]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!