NaslovnicaVijestiPaulo Dybala srušio rekord Cristiana Ronalda za najviše prodanih dresova u Italiji...

Paulo Dybala srušio rekord Cristiana Ronalda za najviše prodanih dresova u Italiji u jednom danu

Paulo Dybala je postavio rekord za najviše prodanih dresova u Italiji u jednom danu nakon što je prešao u Romu.

Prema Corriere dello Sport, transfer je prošao izuzetno dobro u glavnom gradu Italije i Dybala je već popularna figura.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Zapravo, 28-godišnjak je srušio rekord Cristiana Ronalda za najviše prodanih dresova u jednom danu.

Ronaldo se pridružio Juventusu iz Real Madrida 2018. godine, a njegov status jednog od najboljih svjetskih igrača donio je gomilu publiciteta. Međutim, sada je “potpuno ludilo” za potražnjom Dybalinog dresa.

Dybala je peterostruki pobjednik Serie A, ali se posljednjih godina mučio s ozljedama. Upisao je 29 nastupa u ligi prošle sezone, ali je uspio postići samo 10 golova. Nema sumnje u njegove sposobnosti, a Roma mu je čak ponudila da nosi kultni broj 10 Francesca Tottija.

Dybala je to odbio iz poštovanja prema ikoni Giallorossija.

“Razgovarao sam s glavnim menadžerom i on me pitao želim li uzeti broj 10, što je naravno toliko značajno ovdje zbog svega što je Francesco Totti napravio. Mislim da taj dres i taj broj trebaju ostati njegovi jer on znači gradu i navijačima. Zahvalio sam mu jer nositi takav dres zahtijeva puno poštovanja i odgovornosti.”

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!