NaslovnicaVijestiPavel Nedved najavio veliku utakmicu Juventus - Real Madrid!

Pavel Nedved najavio veliku utakmicu Juventus – Real Madrid!

Juventusov podpresjednik Pavel Nedved i bivša ‘Zlatna lopta’ nakon ždrijeba četvrtine finala Lige prvaka u Nyonu najavio je utakmicu Juventus – Real Madrid. Nakon što je ‘Stara dama’ prošle godine protiv ‘Kraljevskog kluba’ igrala prošle sezone u finalu, sada će se susresti u četvrtfinalu.

Pavel Nedved uzbuđen je zbog dvomeča protiv Real Madrida i vjeruje kako će ključna figura u te dvije utakmice biti omaleni Argentinac Paulo Dybala. “Bit će to sjajna prilika da Dybala ispiše povijest Juventusa. Bit će to dvije sjajne utakmice i mi znamo da se susrećemo protiv najbolje momčadi u Europi. Govorimo o ekipi koja je osvojila zadnje dvije Lige prvaka.”

[su_champions_league]

“Real je sjajan. Impresioniran sam njihovom predstavom u Parizu. Juventus će dati sve od sebe i Real Madridu će biti jako teško. Juventus je gladan pobjeda i mislim da momčad nema komplekse zbog poraza u finalu u Cardiffu. Sve kreće od nule, povijest je nebitna.” – kaže Nedved, a zanimljiva statistika kaže – Real je dva puta slavio protiv Juventusa u finalima Lige prvaka, ali četiri puta su se Juve i Real sastali u knock-out fazi (bez finala) i svaki put prošao je Juve. Zadnji put bio je 2015. godine kada je Juve slavio u polufinalu.

“Juventusu će biti teško jer imamo dva suspendirana igrača (Pjanić i Benatia), ali to ne znači ništa. Oni su u maloj psihološkoj prednosti zbog prošlogodišnjeg finala, ali Juve igra sjajan nogomet, dobri smo i želimo ove godine do kraja. Prvenstvo nam je napeto i sada je težak ždrijeb u Ligi prvaka, ali mi smo spremni.”

[su_live_koeficijenti]

“Dybala ili Higuain? To su dva sjajna igrača, dva jako važna igrača i sjajno funkcioniraju u Juventusu. Pričajući o Dybali, to je igrač koji ima potencijal da ispište povijest ovog kluba.” – dodao je Nedved o mladom Argentincu koji je nakon nekoliko slabijih mjeseci konačno ušao u formu, srušio je Lazio, srušio je Tottenhama, a sada svi vjeruju kako bi Dybala mogao srušiti i Ronalda i njegovu družinu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!