NaslovnicaVijestiPedri prognozirao protiv koga će Barcelona igrati u finalu Lige prvaka

Pedri prognozirao protiv koga će Barcelona igrati u finalu Lige prvaka

Pedri je prognozirao put prema finalu Lige prvaka za ovu sezonu, imenujući momčad koja bi se mogla susresti s Barcelonom. U četvrtfinalu, Barcelona će se suočiti sa svojim bivšim igračem i trenerom dok se bore protiv Luisa Enriquea i njegovog PSG-a.

Ukoliko prođu PSG, očekuje ih pobjednik meča između Atletico Madrida i Borussije Dortmunda za mjesto u finalu. Druga polovica ždrijeba donosi Bayern Munich, Arsenal, Manchester City i Real Madrid. Bayern će se susresti s Arsenalom dok će Manchester City igrati protiv Reala.

Pedri vjeruje da će njegova ekipa dosegnuti finale Lige prvaka i čak je predvidio s kim će se susresti na stadionu Wembley 1. lipnja.

On vjeruje da će se Manchester City plasirati u finale u Londonu, ali mu se sviđa ideja igranja protiv Real Madrida.

“Što mislim koji će biti finalisti Lige prvaka? Barca-City. Iako, Barca-Madrid ne bi bilo loše”, rekao je.

“Mi smo Barca. Vrlo je komplicirano, ali naravno da možemo pobijediti. Vidim mlade igrače Barcelone s velikim samopouzdanjem u Ligi prvaka.”

Manchester City je trenutno prvak Lige prvaka nakon senzacionalne prošle sezone. Pobijedili su Inter 1-0 osiguravši svoj prvi trijumf u Ligi prvaka.

Plavi, koji su argumentirano u jačoj polovici ždrijeba, među favoritima su da idu do kraja. Što se tiče Barcelone, nisu dosegnuli finale od sezone 2014/15, kada su pobijedili Juventus 3-1 osvojivši svoj peti naslov u Ligi prvaka.

Pedri, koji je odigrao 24 utakmice u svim natjecanjima ove sezone, trenutno je izvan terena zbog problema s bedrenim mišićem, ali se nada povratku u akciju uskoro.

Govoreći o vremenskom rasporedu ozljede, 21-godišnjak je dodao: “Nema konkretnog datuma za moj povratak, ali za sada sve ide vrlo dobro.

“Nadam se da ću se vrlo brzo vratiti. Mentalno sam vrlo dobro, zapravo. Oporavak ide vrlo dobro i samo razmišljam o povratku.”

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!