NaslovnicaVijestiPedro: Iskreno se nadam da on neće napustiti Chelsea

Pedro: Iskreno se nadam da on neće napustiti Chelsea

Krilni igrač Chelseaja Pedro Rodriguez izjavio je kako bi odlazak Diega Coste iz Chelseaja ovog ljeta bio veliki gubitak za tim sa Stamford Bridgea.

Pedro se nada ostanku Diega Coste

Costa će gotovo sigurno napustiti londonski klub nakon što je prošlog mjeseca potvrdio kako nije u planovima Antonija Contea za sljedeću sezonu.

Talijanski stručnjak mu je to javio putem SMS poruke, unatoč tome što je španjolski reprezentativac odigrao odličnu sezonu u kojoj su ‘Plavci’ postali prvaci Engleske.

Mnogi kineski klubovi su povezivani sa dovođenjem Diega Coste, ali 28-godišnjak je jasno dao do znanja da se želi vratiti u Atletico Madrid.

Iako je njegov suigrač iz reprezentacije bio uključen u mnogo kontroverznih situacija tokom tri sezone provedene u Engleskoj, Pedro vjeruje da bi klub trebao zadržati Diega Costu.

Pedro je u izjavi za Cadena Ser rekao: “Vidjet ćemo što će se dogoditi sa Diegom, ali trenutno ne znamo. On je očito vrlo važan igrač u napadu za nas. Postigao je većinu golova prošle sezone.”

“On je igrač kojeg se defanzivci boje jer je brz, postiže golove s lakoćom. Diego nam daje dodatnu snagu u ovoj ligi, jer je jak, postiže dosta golova i u dobroj je fizičkoj kondiciji.”

“Ukoliko na kraju bude potvrđeno da napušta klub, to će biti veliki gubitak za nas. Nadam se, kao njegov prijatelj, da će ostati u klubu.”

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[su_cashout]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!