NaslovnicaVijestiPEDRO PRIZNAO: Kada bi me pozvali iz tog kluba, otišao bih istog...

PEDRO PRIZNAO: Kada bi me pozvali iz tog kluba, otišao bih istog trenutka!

Krilni igrač i zvijezda Chelseaja Pedro priznao je kako se ne bi dvoumio kada bi ga pozvali iz bivšeg kluba Barcelone, te da bi prihvatio ponudu istog trenutka.

Pedro se želi vratiti u Barcelonu

Pedro je na Camp Nouu proveo čak 17 godina prije nego što je stigao u Chelsea 2015. godine. U dresu katalonskog giganta osvojio je pet titula prvaka La Lige, te tri Lige prvaka.

Njegov ugovor sa ‘Plavcima’ ističe na kraju ove sezone, a čini se kako ga neće produžavati. Od posljednjih 17 ligaških utakmica koje je Chelsea odigrao, on je nastupio u samo tri, te bi mogao napustiti Stamford Bridge već u predstojećem zimskom prelaznom roku.

U intervjuu za L’Esportiu, Pedro je priznao kako su trenuci koje je proveo u Barceloni najbolji trenuci u njegovom životu, te dodao kako bi volio da se vrati tamo jednog dana. Rekao je: “Ukoliko bi me pozvali iz Barcelone, napustio bih sve i otišao tamo. Na predsezonskim pripremama, kada smo igrali protiv njih, nakon razgovora sa Valverdeom vidio sam da postoji šansa da se vratim.”

“Međutim, to je ubrzo prošlo. U ovom trenutku ne znam što će se dogoditi sa mnom, s obzirom da mi ugovor sa Chelseajem završava na kraju ove sezone.”

Ovo nije prvi put da Pedro priznaje kako se želi vratiti u Barcelonu. Španjolac je nedavno također izjavio kako bi volio da se to dogodi. Ipak, nema naznaka da li ga u bivšem klubu žele nazad. Međutim, i da se vrati, bio bi rezerva i sjedio na klupi, s obzirom da bi ispred njega igrali Lionel Messi, Antoine Griezmann i Ousmane Dembele, pa čak i 17-godišnji Ansu Fati.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!