NaslovnicaVijestiPEH ZA PEHOM: Evo kako je Hajduk ostao bez 600 000 eura...

PEH ZA PEHOM: Evo kako je Hajduk ostao bez 600 000 eura zbog jednog potpisa!

Sjajni slovenački stručnjak Matjaž Kek ostao je nedavno bez Filipa Bradarića, koji je prešao u talijanski Cagliari. Transfer vrijed šest milijuna eura, drugi je najviši transfer u povijesti Rijeke (Kramarić je otišao 9 milijuna eura u Leicester).

Zanimljivo je, međutim, kako se dogodilo da će matični klub Bradarića Hajduk ostati bez znatnog dijela naknade.

Kad je Bradarić otišao u Rijeku, Hjaduk je hitno trebao novac za plaće igrača. Hajduk i Rijeka su se složili da je transfer vrijedan 600.000 eura, od čega polovica u gotovini a pola kao dug iz prethodnih transfera i deset posto od sljedećeg transfera.

>> BOGATSTVO ZA VIDU?! Engleski velikan spreman poslati ASTRONOMSKU ponudu za reprezentativca Hrvatske

No Bradarić nije bio zadovoljan plaćom koju je Rijeka ponudila, nije htio potpisati ugovor vratio se u Hajduk i transfer je bio pred kolapsom. Hajduk je, međutim, izvršio pritisak na igrača, jer je trebao novac i odustao od deset posto od sljedećeg transfera, te su potpisali novi ugovor o prodaji sa igračem.

[su_bet365_100bonus]

Rijeka je stoga tada platila isto, ali danas deset posto neće platiti Hajduku, nego samo igraču. Budući da je transfer vrijedan 6 milijuna eura, Hajduk je ostao bez 600.000 eura, koji će ići direktno u Bradarićev džep.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!