NaslovnicaVijestiPele je radio stvari poput Messija i Ronalda prije 60 godina: Pogledajte...

Pele je radio stvari poput Messija i Ronalda prije 60 godina: Pogledajte video

Svijet sporta i dalje tuguje za Peleom, a o kakvom se majstoru nogometa radi, potvrđuje i video koji je nakon njegove smrti obišao društvene mreže.

Pele je preminuo sinoć u Sao Paulu, ostavivši iza sebe brojne uspjehe zbog kojih su ga mnogi smatrali najboljim nogometašem u povijesti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kako je svoju karijeru gradio prije više od 60 godina, mnogi danas niti ne znaju što je radio i nemaju puno prilike vidjeti njegove majstorske poteze.

No, rijetko viđen snimak, koji je postao viralan nakon njegove smrti, pokazuje da je Pele radio mnoge stvari na terenu i prije modernijih velikana poput Lionela Messija, Cristiana Ronalda, Ronaldinha ili Zinedinea Zidanea.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!