NaslovnicaVijestiPep Guardiola danas završava najveći transfer u povijesti Premier lige!

Pep Guardiola danas završava najveći transfer u povijesti Premier lige!

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola ovog ljeta se priprema na veliku rekonstrukciju momčadi, koja je ostala bez nekoliko važnih igrača. Prvo je Sergio Aguero napustio klub i otišao u Barcelonu nakon deset godina igranja na Etihadu, a zatim se navodi da bi Građani rado unovčili Raheema Sterlinga i Riyada Mahreza, dok je na transfer listi i Bernardo Silva.

Pep ovog ljeta želi ojačati svoj napad i dovesti pravog napadača, koji bi momčadi pomogao da osovji Ligu prvaka, što je san španjolskog stručnjaka.

Mediji širom Engleske pišu kako će City uraditi sve da bi doveli Harryja Kanea u svoj sastav, zbog čega žele prodati sve spomenute igrače.

U međuvremenu su završili najveći transfer u povijesti Premier lige, barem do dovođenja Kanea.

Daily Mail je prije nekoliko dana pisao kako je Aston Villa prihvatila ponudu Manchester Cityja od 100 milijuna funti za Jacka Grealisha, a danas mediji širom Engleske pišu kako je taj transfer gotova stvar.

O tome se priča još od ožujka, kada je City počeo raditi na tom transferu. Navodno se spominjalo da Grealish ima odštetnu klauzulu, ali nikada se nije spomenulo koliko je to zapravo novca. Danas mediji govore da se radi o 100 milijuna funti, što bi učinilo Engleza najskupljim igračem u povijesti Premier lige.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!