NaslovnicaVijestiPEP GUARDIOLA DOBIO 100 MILIJUNA EURA ZA ZIMSKI PRIJELAZNI ROK: Manchester City...

PEP GUARDIOLA DOBIO 100 MILIJUNA EURA ZA ZIMSKI PRIJELAZNI ROK: Manchester City mijenja tri igrača koja su izgradila ovaj klub!

Ponekad klub ima toliko novca da je lako predvidjeti kada imaju dobru strategiju dovođenja igrača i kada će povući neki veliki transfer. Nedavna izvješća o transferima Cityja možda i nisu tako dobra, ali to ih ne bi trebalo zaustaviti da troše više novca.

PEP GUARDIOLA DOBIO

Iako je Vincent Kompany sada otišao, on je formirao trio izvrsnih pojačanja koji su pomogli Cityju da postane uspješan klub u kojem su sada. Ući će u povijest zajedno sa Sergiom Aguerom i Davidom Silvom kao ključnom trojkom u povijesti kluba.

Nažalost, oni sada izgleadju kao da će privesti svoje karijere kraju, a nedeljni poraz protiv Liverpoola sugerira da će poduzeti obnovu tima ako žele zadržati svoje mjesto kao prvaka Engleske.

Prema izvještaju Daily Maila, to bi moglo biti u obliku 100 milijuna funti transfer potrošnje, nakon što City želi zamijeniti ovog trojca posebno.

U ovom trenutku nisu imenovali nikakve konkretne mete, ali čini se da klub cilja na novog braniča, napadača i kreativnog veznjaka, te će imati mnogo novca za ta pojačanja.

Oni također sugeriraju da bi Silva i Aguero mogli uskoro otići iz kluba. Teško je vidjeti tako dramatičan remont koji će se dogoditi u siječnju, pogotovo kada Euro 2020 stigne, većina vrhunskih igrača neće željeti da poremeti svoje pripreme za to prelaskom u druge klubove.

Čini se da će biti vrlo zanimljivo ljeto za Etihad sljedeće godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!