NaslovnicaVijestiPep Guardiola dovodi svestranu zvijezdu Barcelone!

Pep Guardiola dovodi svestranu zvijezdu Barcelone!

Prema subotnjem izdanju španjolskog Sporta, Manchester City je oduševljen Barceloninim Sergijem Robertom, dok se trude pojačati svoje mogućnosti na pozicijama beka.

Pep Guardiola dovodi

Sport tvrdi da je trenutna ekipa Pepa Guardiole već izrazila svoje ozbiljno zanimanje za Roberta iz Barcelone koja bi radije prodala Nelsona Semedoa.

Govorilo se da Građani ovog ljeta daju prednost svestranom beku – Roberto sigurno odgovara tom računu, gdje 28-godišnjak najviše igra na desnom beku ili kao središnji vezni igrač.

Sport izvješćuje da je španjolski reprezentativac sretan u svom dječačkom klubu i da ne želi otići, pa će Cityju trebati nešto čime će uvjeriti igrača i Barcelonu.

Konačno, City je zbog slabije obrane izgubio titulu ove sezone i to je područje koje moraju masovno poboljšati kako bi nastavili svoj uspjeh.

Roberto je u posljednje dvije sezone nastupao apsolutno svugdje u obrani u veznom redu, čak je upisao nekoliko nastupa na lijevom beku, defanzivnoj veznoj poziciji, u srcu obrane i kao desni bek.

Nije iznenađenje da Guardiola želi ovog igrača, dobro ga poznaje iz vremena kada je bio menadžer Barcelone.

Roberto je definitivno dovoljno tehnički nadaren i prilagodljiv da bi mogao biti solidan igrač za City u gotovo bilo kojoj defanzivnoj ili veznoj ulozi.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!