NaslovnicaVijestiPep Guardiola je želio zamijeniti Arsene Wengera u Arsenalu

Pep Guardiola je želio zamijeniti Arsene Wengera u Arsenalu

Pep Guardiola je želio zamijeniti Arsene Wengera u Arsenalu. To su zapanjujuće tvrdnje jutros od super-navijača Topnika Piers Morgana. Morgan kaže da je Guardiola htio preći na Emirates i htio zvati legendu kluba Thierry Henryja kao svog asistenta.

Pep Guardiola je želio zamijeniti Arsene Wengera u Arsenalu

Tvrdi da mu je za ovu vijest rekao neko ‘vrlo blizak i povjerljiv’.

Međutim, Arsene Wenger je ostao tamo i Guardiola je umjesto Arsenala pristao da ode u Manchester City.

“Rečeno mi je od ‘vrlo bliskog i povjerljivog’ izvotda da je Pep Guardiola htio doći u Arsenal sa Thierry Henryjem kao njegovim asistentom.”

Arsenal je sinoć kod kuće izgubio od Swanseaja rezultatom od 2-1, stavljajući pritisak na šefa Wengera.

On je sada izgubio svoje posljednje tri utakmice i velika grupa navijača se okrenula protiv njega.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

Kolumnist iz Starsporta, Paul Merson je pozvao Arsenala da otpusti Wengera ako Leicester ili Tottenham osvoji titulu.

“Ako Manchester City ne osvoji ligu, a Tottenham ili Leicester osvoje, onda Wenger mora da ide.”

“Ako sjedite tamo i govorite navijačima – lojalnim navijačima Arsenala – da im ne treba novih igrača na početku sezone, a onda ne osvojite Ligu ispred Leicestera ili Tottenhama onda ne znam kakvo opravdanje možete imati.”

“Ako Manchester City osvoji Ligu on se može okrenuti i reći ‘da imaju sav novac na svijetu i da mogu kupiti koga god žele’ tako da bi to možda tek onda napravilo neku razliku.”

“Ali, ako Leicester ili Tottenham osvoje Ligu nakon što je rekao da Arsenalu nisu potrebani igrači, onda ne vidim kako on može zadržati svoj posao.”

Arsenal u subotu igra protiv Tottenhama na White Hart Lane-u. Wenger će tražiti pobjedu u Londonskom derbiju, a naravno i Mauricio Pochettino. Koeficijent na Mauriciov tim je 2.37, dok je na Arsenal 2.87. Međutim, na remi ova dva tima kvvota je 3.40. Ispod imate link na koji se možete kladiti na Tottenham ili Arsenal.

4dIZajT

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!