NaslovnicaVijestiPep Guardiola: Messi je najveći svih vremena, nadam se da će dobiti...

Pep Guardiola: Messi je najveći svih vremena, nadam se da će dobiti oproštaj kakav zaslužuje

Na kraju sezone, bez sumnje, Lionel Messi će napustiti PSG. Francuski prvak je suspendirao Messija na dva tjedna bez treninga i utakmica zbog nenajavljenog putovanja u Saudijsku Arabiju, no kasnije je smanjio njegovu kaznu.

Argentinski napadač već je odradio suspenziju, ali lako je moguće da je već odigrao svoju posljednju utakmicu za pariški klub.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Tijekom ljeta, očekuje se da će Lionel Messi odabrati novu sredinu, a Pep Guardiola, trenutni trener Manchester Cityja, koji je igrao ključnu ulogu u Messijevom usponu, želi ga vidjeti u Barceloni.

“Učinit će sve da se vrati u Barcelonu. Messi je najveći igrač svih vremena. U zadnjih 10-15 godina Barcelona je doživjela procvat, a bez njega to ne bi bilo moguće. Ne govorim o brojkama , nego o njegovom utjecaju na igru, njegovoj ljepoti, učinkovitosti, svemu.

Uvjeren sam da predsjednik Laporta voli Messija, a otkako je otišao, rekao je da zaslužuje oproštaj zbog svoje važnosti. Leo je pomogao da naš klub postane mnogo veći nego što je bio kad je on došao.

Kad je čovjek tako velik, moraš se oprostiti na pravi način. Otišao je zbog vrlo teških financijskih okolnosti, iz tisuću razloga o kojima neću govoriti. Nadam se da će doći dan kada ću biti na svom mjestu na Camp Nou i moći ustati i zapljeskati, oprostiti se od Lea kao igrača Barce na način na koji zaslužuje.”

Messi je u Barcelonu stigao s 14 godina, a za prvu momčad debitirao je 2004. protiv Espanyola. U dresu Barce upisao je 780 nastupa, 672 gola i 291 asistenciju. Osvojio je 34 trofeja, uključujući deset naslova španjolskog prvaka i četiri naslova Lige prvaka.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!