NaslovnicaVijestiPep Guardiola nakon Manchester Cityja preuzima reprezentaciju

Pep Guardiola nakon Manchester Cityja preuzima reprezentaciju

Pep Guardiola će dobiti priliku da postane trener Nizozemske kada napusti Manchester City. Guardiola je pod ugovorom na Etihadu do ljeta 2023. i ranije je dao naslutiti da bi mogao napustiti prvaka Premier lige kada mu sadašnji ugovor istekne.

Pep Guardiola nakon

Bivšem mendažeru Barcelone i Bayerna vjerojatno neće nedostajati ponuda za posao kada odstupi od svoje trenutne uloge.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prema The Mirroru, Nizozemski nogometni savez smišlja planove kako bi doveo Guardiolu nakon što se oprosti od Cityja.

U izvješću se tvrdi da je KNVB prethodno kontaktirao Guardiolu oko njegove budućnosti prije nego što je prošlog kolovoza potpisao dvogodišnji ugovor sa Cityjem.

Guardiola ima jake veze s nizozemskim nogometom, jer je igrao pod vodstvom pokojnog Johana Cruyffa dok je bio na čelu Barcelone.

Kao trener, Guardiola je svoj stil igre temeljio na nizozemskoj filozofiji ‘Totalnog nogometa’ i ranije je rekao da “nije znao ništa o nogometu prije nego što je upoznao Cruyffa”.

“Čujete sve ove ljude kako govore: ‘O, Pep, kako je on dobar menadžer.’ Zaboravite na to. Cruyff je bio najbolji, daleko”, rekao je Guardiola za The Guardian 2016.

“Stvoriti nešto novo je težak dio. Napraviti ga i izgraditi i natjerati sve da ga slijede? nevjerojatno.

“Zato sam, dok sam bio trener Barcelone, mnogo puta išao vidjeti Johana. Posebno sam se pobrinuo da sam prošao puno u svojoj prvoj godini kada smo osvojili sve, apsolutno sve.”

Bivši trener Barcelone i Manchester Uniteda Louis van Gaal trenutno je treći put u karijeri na čelu nizozemske reprezentacije.

Van Gaal je izašao iz mirovine kako bi zamijenio Franka de Boera nakon razočaravajućeg nogometa na Europskom prvenstvu.

Trenutni ugovor istječe mu krajem 2022., nakon Svjetskog prvenstva u Kataru. Guardiola nije krio da želi preći u međunarodni nogomet nakon što napusti Manchester City.

Govoreći prošle godine, Guardiola je priznao da će mu trebati pauza od uprave nakon što napusti Etihad, ali je otvoren za preuzimanje reprezentacije u budućnosti.

“Sljedeći korak bit će reprezentacija, ako se ukaže prilika”, rekao je Guardiola.

“Moram uzeti pauzu nakon sedam godina (u Manchester Cityju).

“Moram stati i pogledati, učiti od drugih trenera i onda možda krenuti tim putem.

“Želio bih biti trener na Europskom prvenstvu, Copa Americi, Svjetskom prvenstvu.”

Međutim, vlasnici Cityja se nadaju da će uspjeti uvjeriti Guardiolu da produži svoj boravak u klubu nakon razdoblja neusporedivog uspjeha, koji je uključivao tri naslova u Premier ligi, jedan trofej u FA Cupu i četiri Carabao kupa.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!