NaslovnicaVijestiPep Guardiola: Njih dvojica su bez sumnje najbolji bekovi u Premier ligi

Pep Guardiola: Njih dvojica su bez sumnje najbolji bekovi u Premier ligi

Prema mišljenju trenera Manchester Cityja, Pepa Guardiole, Danny Rose i Kyle Walker su najbolji bekovi u Premier ligi.

Guardiola otkrio tko su najbolji bekovi u ligi

Engleski duo je sjajnoj formi u dresu Spursa ove sezone, koji je izgubio samo dva puta u 22 odigrane ligaške utakmice, a Guardiola smatra da su njih dvojica najbolji u svom poslu.

“Njih dvojica su najbolji bekovi u ligi”, rekao je španjolski stručnjak nakon što se Tottenham vratio sa zaostatka od 2-0 protiv ‘Građana’ u subotu, te izborio remi.

“Englezi bi trebali biti sretni jer imaju njih dvojicu, oni su vrhunski igrači. Često razmišljam o njihovoj igri i tome šta su sposobni učiniti.”

Zahvaljujući greškama golmana Huga Llorisa, golove za City su postigli Leroy Sane i Kevin Bruyne. Međutim, u nastavku je Dele Alli smanjio na 2-1, da bi Son Heung-Min kompletirao povratak golom u 77. minuti.

Walker i Rose su zajedno kreirali 56 prilika ove sezone, prosječno dvije po utakmici. Njihova podrška na krilnim pozicijama je postala ključna u sistemu igre Tottenhama.

Osvojenim bodom na Etihadu, Spursi su sada na zaostatku od devet bodova za vodećim Chelseajem, koji je slavio protiv Hulla na Stamford Bridgeu. Guardiolin Manchester City je u rezultatskoj krizi, te je pao na peto mjesto, a san o osvajanju lige ove sezone je gotov, jer ‘Građani’ za ‘plavcima’ zaostaju čak 12 bodova.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!